PPC - Toshiba e800 display and buttons not working
Moderators: chiark

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Forums · Technical Support · Windows CE 4.x .net

markfptuson
Posted 2017-04-19 1:07 PM
#
Factor Fanatic

2525


Posts:
67
Member Nº:
27627
Location:
United Kingdom
Status:
Bought this Tosh e800 from a car boot sale, no battery, £3. Got a battery for it off eBay which arrived this afternoon.

The device fired up fine, but I noticed that none of the buttons were working except the power button, so I opened it up (carefully!) to see if any contacts inside had got come schmutz in them. They hadn't, but I cleaned them anyway. Put the thing back together, fired it up again, still the same. So I opened it up again, thinking I've obviously missed something, and when I put it back together yet again, the dislay isn't doing anything. Now, I've been very careful not to damage any ribbons, and I've even given all of those a clean in case that's anything to do with... well, anything. The device is coming on, making it's little ding-a-ling sound, but the display seems dead. I'm certain I can't have damaged it, and I've taken pains to make sure everything gets put back where it should be, but something is definitely wrong.

Has anyone got any experience with this sort of thing?

Edited by markfptuson 2017-04-19 1:17 PM
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Windows CE 4.x .net · View next thread »

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread
Seconds to generate: 0.125 - Cached queries : 37 - Executed queries : 28
Server Time now is: Sunday, 25 June 2017 - 9:53