x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Jornada720: Has someone idea how to configure the external hot keys to record sound,stop,play it

Moderators: CE Geek, Rich Hawley

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

patrick295767 Page Icon Posted 2007-11-22 1:38 AM
#
Avatar image of patrick295767
H/PC Philosopher

Posts:
284
Location:
United States
Status:
Hello,
The jornada 720 has 3 keys outside that may be locked for travel http://acid.ch.pw.edu.pl/~sq5bpf/mylinux/j720/jornada_gpe.jpg
Would someone has any idea to set up these Keys, so that it does like the Psion serie 5, recording the sound when we talk ?

thank you for the trick It does not look pretty configurable
 Top of the page
rbsfou Page Icon Posted 2007-11-22 2:44 AM
#
Avatar image of rbsfou
Factorite (Elite)

Posts:
169
Location:
United Kingdom
Status:
Well i've never used the voice recorder, but you can get them to execute things by editing the registry or using "HiP Hotkeys" (requires PocketC runtime). I just set mine to "donothing.exe" because i can't think of a proper use for them...
 Top of the page
Adanroj Page Icon Posted 2019-12-12 12:30 AM
#
Avatar image of Adanroj
Factorite (Junior)

Posts:
34
Location:
United States
Status:
I'm not seeing the ability to set the 3 external buttons using "HP Hot keys" and was looking into changing them with the Registry Editor but I'm not seeing search capability in the Pocket Registry Editor. Once I figure out how to set their function in the registry, and once I get Autohotkey ported to Windows CE 3.0, the sky will be the limit as to what can be done with the keys including using them for recording.

Edit: Whoops, I see now that "HiP Hotkeys" was not "HP Hot keys" spelled wrong but is a separate piece of software. I installed HiP Hotkeys and the requisite PocketC Runtime and cannot seem to activate the "Hardware" tab. I suspect that is where the front 3 buttons and the 11 hotkeys would be configured. Is there something else I need to do to make the hardware tab work?

Edited by Adanroj 2019-12-12 1:10 AM
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2019-12-12 3:25 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
6,972
Location:
USA
Status:
 Top of the page
Adanroj Page Icon Posted 2019-12-12 9:36 PM
#
Avatar image of Adanroj
Factorite (Junior)

Posts:
34
Location:
United States
Status:
Thanks. That works. I also finally noticed the menu icon in HiP hot keys and a setting to enable hardware keys...if it had been a snake it would have bit me.
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Handheld PC 2000 · View next thread »

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Jump to forum:
Seconds to generate: 0.093 - Cached queries : 58 - Executed queries : 11
Server Time now is: Monday, 13 July 2020 - 20:13