x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

I got two Intermecs for $36

CE Geek Page Icon Posted 2008-09-13 3:52 AM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,341
Location:
Southern California
Status:
Two Intermec 70 Pocket PCs, that is.

Couldn't resist - a monochrome Pocket PC 2002 device, identical in size to the Compaq Aero 1500 series. (Even came with three spare batteries. ) Apparently with upgrade ROMs, since the image in the eBay listing showed a Pocket PC 2000 Today screen:



(intermeclot2.JPG)



Attachments
----------------
Attachments intermeclot2.JPG (22KB - 2 downloads)
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2008-09-13 9:08 AM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,077
Location:
USA
Status:
Sweet...I was expecting the 1651 however...
 Top of the page
Yoldering Page Icon Posted 2008-09-13 12:13 PM
#
Avatar image of Yoldering
H/PC Vanguard

Posts:
2,576
Location:
The Lone Star State
Status:
Nice!
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2008-09-13 6:48 PM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,341
Location:
Southern California
Status:
Fooled ya, didn't I? (BTW, what's a 1651, Rich? ) Figured if I was gonna get a Pocket PC, I wanted an ultraslim one.

Edited by CE Geek 2008-09-13 6:51 PM
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2008-09-13 7:52 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,077
Location:
USA
Status:
Yeah, you fooled me, you don't know what a 1651 is? It's a finger slip on the keyboard....
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2008-12-11 5:44 PM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,341
Location:
Southern California
Status:
Now I gotta figure out how to calibrate the touchscreen without using a stylus, cuz the calibration has jumped quite far off - about half a centimeter below where it should be - so I can't select the page in Settings where "Stylus" is, since the tabs are on the bottom of the screen. Is there a button combo on Pocket PCs to get to the calibration screen? (I can't edit the coordinates in the registry either because I can't open up the onscreen keyboard, since that icon is also at the bottom of the screen. Another wonderful example of how much of an "improvement" the Pocket PC was over the H/PC. )
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2008-12-11 7:20 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,077
Location:
USA
Status:
Can't you just do a hard reset?
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2008-12-11 11:24 PM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,341
Location:
Southern California
Status:
I knew you'd say that.

Actually, I just restored it three days ago from a hard reset.
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Off Topic · View next thread »
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.234 - Cached queries : 44 - Executed queries : 32
Server Time now is: Wednesday, 1 December 2021 - 19:8