x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Web browsing in a 720

1 2
Crunchy Frog
Crunchy Frog Page Icon Posted 2004-11-09 2:19 PM
#
Status:
That's awesome, thanks. I had no idea we could download drivers in the HCL, I thought it was just a list of hardware. I will try it. I guess I should pay more attention.
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2004-11-09 2:23 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,053
Location:
United Kingdom
Status:
*wells up*

It's on the instructions page

*all out blubs*

 Top of the page
takwu Page Icon Posted 2004-11-10 3:13 AM
#
Avatar image of takwu
H/PC Elder

Posts:
1,953
Location:
BC, Canada
Status:
Crunchy Frog,
Which model is your Linksys wireless card?

I use a WCF12 and have no problems with it
 Top of the page
Jimny33 Page Icon Posted 2004-11-10 12:07 PM
#
Avatar image of Jimny33
H/PC Newbie

Posts:
3
Status:
you'll never guess.....no luck!

lol
Everything works which has been surgested i just cant use the internet!

On other ideas - maybe its just not meant to be lol!
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2004-11-10 12:54 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,053
Location:
United Kingdom
Status:
Just a thought but are you using ISP provided connection hardware? (and I'm not suggesting you change it on the off chance).

Some ISP impose connection limitations that literally stop you from sharing the internet to more than x number of systems.

If you cannot get to
http://www.hpcfactor.com/
or
http://205.245.49.102/

Then there has to be something stopping relay onto port 80 somewhere.
Can you get into (via Pocket IE):
ftp://ftp.phatware.com

?
 Top of the page
Jimny33 Page Icon Posted 2004-11-12 11:57 AM
#
Avatar image of Jimny33
H/PC Newbie

Posts:
3
Status:
haddnt thought of that - i shall have a look!

 Top of the page
LL
LL Page Icon Posted 2004-11-21 2:30 PM
#
Status:
I have used this card - the enterasys - with great success on both the HP and the MP.

The first question I would ask is - do you have the SSID set up?

The funny thing about this card is that the default is "ANY". Sometimes, you must use the default, for other networks you must put in the SSID.

Also, I would check to see if encryption is enabled.

I would be willing to bet that if you got these straightened out and are using the correct (win ce 3.0) driver, you would have no more troubles getting on the internet.
 Top of the page
1 2
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.140 - Cached queries : 62 - Executed queries : 9