x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Install linux on wince 5.0

Moderators: Rich Hawley

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

N005 Page Icon Posted 2016-08-04 10:02 AM
#
Avatar image of N005
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
France
Status:
Hello
I would like install linux on wince because I can't run wceload , wifi , Internet explorer , wordpad .
I have wince 5.0 arm Q-media notebook 7" of France Loisirs .
Thanks
PS: I am french
 Top of the page
SwizzleDude
SwizzleDude Page Icon Posted 2016-08-04 3:29 PM
#
Status:
You're not going to get any answers at all if you ask like this. Regarding your Wceload.exe problem, look here: http://www.hpcfactor.com/support/cesd/s/0131.asp
Secondly, what exact problem are you having running other programs? Rather use Opera Mini than Internet Explorer. Get it HERE: http://dl.dropbox.com/u/28306425/WindowsCE/Opera%20Mini-WindowsCE.z...

Also, Linux is not going to change much at all on your netbook. Most of the time, Windows CE will be better.

Edited by SwizzleDude 2016-08-04 3:30 PM
 Top of the page
N005 Page Icon Posted 2016-08-04 5:39 PM
#
Avatar image of N005
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
France
Status:
All Microsoft programs (Internet Explorer, WordPad, wifi ..) no longer works.
I look for how to reinstall wince but I did not find.
But the other progamme still works.
So I think there is a report.
Thank you to tell me again if I have separate subject.
Thanks
 Top of the page
SwizzleDude
SwizzleDude Page Icon Posted 2016-08-04 5:46 PM
#
Status:
But what exactly happens if you try to run any of the MS programs?
 Top of the page
N005 Page Icon Posted 2016-08-05 10:42 AM
#
Avatar image of N005
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
France
Status:

When I click on an MS program.
"[MS Programme] has not been found"
So I look in / windows is I find the progamme I click on:
"[MS Programme] has not been found"
Sometimes they tell me it is incompatible.
Thank you.
 Top of the page
SwizzleDude
SwizzleDude Page Icon Posted 2016-08-05 8:56 PM
#
Status:
That is odd. But - I am willing to help you.
First of all, please tell me if the file "pword.exe" exists in your Windows folder.
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Windows CE 5.0 · View next thread »

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Jump to forum:
Seconds to generate: 0.111 - Cached queries : 41 - Executed queries : 26
Server Time now is: Wednesday, 18 September 2019 - 7:54