x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Sim City 2000 mips and sh3 versions

Moderators: insurgent, C:Amie

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Anton7610 Page Icon Posted 2019-10-18 5:03 PM
#
Avatar image of Anton7610
Factorite (Junior)

Posts:
25
Location:
Russia
Status:
Hello!

I discovered that famous Zio Sim City 2000 port for Pocket PC had mips and sh3 versions. There`s a chance to pick the original disk on eBay: https://www.ebay.com/itm/Sim-City-2000-Game-for-PC-Pocket-PC/1839393...
But I think it`s a bit expensive for an old game

What I found in the Internet is the ARM only version, that can be downloaded everywhere. Maybe, someone has versions for other processors? Of course I`m only talking about Shareware versions.


Edited by Anton7610 2019-10-18 5:04 PM
 Top of the page
stingraze Page Icon Posted 2019-10-21 10:02 AM
#
Avatar image of stingraze
Writing Team
H/PC Elder

Posts:
2,364
Location:
Japan
Status:
Yes, I think I remember it existing. I recall an ad in a Japanese PDA magazine called Mobile Press advertising it back in early 2000's.


Edited by stingraze 2019-10-21 10:02 AM
 Top of the page
Anton7610 Page Icon Posted 2019-10-21 2:50 PM
#
Avatar image of Anton7610
Factorite (Junior)

Posts:
25
Location:
Russia
Status:
Yeah, It could be fun to try to run it on some "big" HPCs like Sharp Tripad. However, it requires CE 3.0 and not 2.11, but who knows.
 Top of the page
stingraze Page Icon Posted 2019-10-21 11:47 PM
#
Avatar image of stingraze
Writing Team
H/PC Elder

Posts:
2,364
Location:
Japan
Status:
I agree, it will be fun. I think Sharp TriPad was never released here in Japan. It looks like an old iPad with keyboard, haha.

Edited by stingraze 2019-10-21 11:47 PM
 Top of the page
Desiigner Page Icon Posted 2019-10-22 8:03 AM
#
Avatar image of Desiigner
H/PC Newbie

Posts:
1
Location:
Singapore
Status:
I had it for my Viewsonic V35 with a lot of dead LCD pixels, unfortunately. So does Ultima Underworld. There's also the Age of Empires, Hyperspace Delivery Boy on Apknite.
 Top of the page
stingraze Page Icon Posted 2019-10-22 9:15 AM
#
Avatar image of stingraze
Writing Team
H/PC Elder

Posts:
2,364
Location:
Japan
Status:
Oh yes, I remember Age of Empires. I forgot if I got it working on my MIPS powered Cassiopeia E-700WE or not, but I remember that clearly since I was amazed it runs on such a small device.
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2019-10-26 11:05 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
6,960
Location:
USA
Status:
I actually own that game. I does support the different processors, however even with extensive "hacking" it will not run on the MIPS nor SH3 processors. I was able to run it with my 900C modding the original files long ago, but the display exceeded my screen footprint and scrolling took forever since it requires so much memory. It's a lost cause I'm afraid.

You do have to use GAPI and substitute some dlls to make it display. You also have to hide your menu bar.
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Off Topic · View next thread »

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Jump to forum:
Seconds to generate: 0.093 - Cached queries : 59 - Executed queries : 12
Server Time now is: Monday, 25 May 2020 - 7:18