x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

I can't enter my password.

Moderators: CE Geek

Jump to page : 1 2
Now viewing page 1 [15 messages per page]

ozi03 Page Icon Posted 2020-09-25 2:41 PM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
Today , I found my old WinCE 6.0 GPS. It runs pretty well. Then I put password for testing. But I can't enter password! There is no input panel , so I can't enter my password. How can I enter my password or Reset my device? Thanks.
 Top of the page
stingraze Page Icon Posted 2020-09-25 11:25 PM
#
Avatar image of stingraze
Writing Team
H/PC Vanguard

Posts:
2,562
Location:
Japan
Status:
I think you need to list your device's specific name first to get support.

Edited by stingraze 2020-09-25 11:26 PM
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-09-26 7:32 AM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:

Its not my device's picture. But its same model.Model number : maxi m510
I can't find software because Navigators website no more hosting.But Here is the old one!
 Top of the page
stingraze Page Icon Posted 2020-09-27 12:01 AM
#
Avatar image of stingraze
Writing Team
H/PC Vanguard

Posts:
2,562
Location:
Japan
Status:
I couldn't find your exact model, but I found this page in Chinese.
https://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=688&t=2223000

I translated it, and it seems like there's a small reset button on the back of the device. I think you need to press that with a thin stylus or pointed toothpick and it will reset the device. It may hard reset the device?
I'm not too certain about it, but I hope it will help you.

-stingraze

Edited by stingraze 2020-09-27 12:02 AM
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-09-27 10:29 AM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
I clicked that reset button but its just turns off device and turn ons again.
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2020-09-27 11:16 AM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,004
Location:
USA
Status:
Hard reset is your only option probably. Can you link the GPS to a destop via USB and view files using the Windows Mobile Device Center?

Maybe press and hold reset for 30 seconds? Maybe touch and hold lower right part of touchscreen while turning on?

You might search for user's guide to that deviceā€¦
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-09-28 7:01 AM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
Well , I have problem. WMDC needs .net Framework 4.5 (with 2). But .net Framework not wanna install to my computer.It just gives me error.I tryed on VMWare.It worked!But its not wanna see device.Device part is empty.I will try holding 30 seconds and hold lower right part of screen.
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2020-09-28 9:37 AM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
15,474
Location:
United Kingdom
Status:
If you are using Windows 10, .net 2 and 3 are installed via Control Panel > Programs and Features > Turn Windows features on or off

or via PowerShell
Enable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName NetFx3
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-09-28 10:34 AM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
I'm using Windows 8.1 and its not worked
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2020-09-28 1:44 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
15,474
Location:
United Kingdom
Status:
I'd encourage you to try to upgrade install to Windows 10, you'll probably find it does it for free.

If not, in that case stick your Windows 8.1 UFD/DVD in the drive and try:
Enable-WindowsOptionalFeature -Online -FeatureName 'NetFx3' -Source 'd:\sources\sxs'

Where D:\ is the drive letter to your DVD/UFD
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-09-28 7:31 PM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
still , not working
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-09-28 7:33 PM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
maybe , some random gps roms can work?
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2020-09-28 9:06 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
15,474
Location:
United Kingdom
Status:
If it isn't working, you need to help us out with some information so that we can advise you. What are the errors?
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-10-01 7:10 AM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
 Top of the page
ozi03 Page Icon Posted 2020-10-01 7:11 AM
#
Avatar image of ozi03
H/PC Newbie

Posts:
15
Location:
Turkey
Status:
I cant upgrade W10 too. It stucks
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Windows Embedded CE 6.0 & 7.0 · View next thread »

Jump to page : 1 2
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Jump to forum:
Seconds to generate: 0.156 - Cached queries : 53 - Executed queries : 28
Server Time now is: Sunday, 24 January 2021 - 11:20