x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

"xyz was not installed successfully"

I dunk for bananas Page Icon Posted 2023-01-25 7:38 PM
#
Avatar image of I dunk for bananas
H/PC Elite

Posts:
574
Location:
Europe
Status:
It seems like almost every .cab I try to install throws this error. I double click the cab file, and I can see the window that lets you select the install folder pop up for a split second, before it gives me the error message. Anyone else ever gotten that error?

edit: One cab that doesn't throw that error is the PVB Minimal Runtime for HPC 2000, interestingly

Edited by I dunk for bananas 2023-01-25 7:42 PM
 Top of the page
torch Page Icon Posted 2023-01-25 7:53 PM
#
Avatar image of torch
Subscribers
H/PC Guru

Posts:
5,278
Location:
United States 
Status:
Can you try extracting the cabs manually and then seeing if the exe works?
Btw make sure you specify what cpu you’re asking questions about so we are in the same page
 Top of the page
I dunk for bananas Page Icon Posted 2023-01-25 7:59 PM
#
Avatar image of I dunk for bananas
H/PC Elite

Posts:
574
Location:
Europe
Status:
The executables run just fine when I extract them manually, the cabs are just rejected It's the x86 CE5 device!
 Top of the page
I dunk for bananas Page Icon Posted 2023-01-25 8:07 PM
#
Avatar image of I dunk for bananas
H/PC Elite

Posts:
574
Location:
Europe
Status:
The .Net CF 3.5 cab installed fine at least!
 Top of the page
torch Page Icon Posted 2023-01-25 8:18 PM
#
Avatar image of torch
Subscribers
H/PC Guru

Posts:
5,278
Location:
United States 
Status:
It’s most likely because almost all .cabs for .net cf programs look for an arm processor. Even if they don’t necessarily require one. If it immediately quits that’s why. If you check the ones I uploaded to the SCL I marked as working, you’ll notice there’s another file marked “inflated”. That’s the cab extracted so you can execute on x86. If you see I marked it as compatible with the hp t5540 that’s how I’ve been able to run them.
 Top of the page
torch Page Icon Posted 2023-01-26 3:19 AM
#
Avatar image of torch
Subscribers
H/PC Guru

Posts:
5,278
Location:
United States 
Status:
If you're a subscriber, since you have the exes, you can make your own cab files too with the HPC:Factor CabMaker
 Top of the page
I dunk for bananas Page Icon Posted 2023-01-26 4:02 PM
#
Avatar image of I dunk for bananas
H/PC Elite

Posts:
574
Location:
Europe
Status:
Could it be that the cabs I was trying are made for x86em rather than real x86?
 Top of the page
torch Page Icon Posted 2023-01-26 4:07 PM
#
Avatar image of torch
Subscribers
H/PC Guru

Posts:
5,278
Location:
United States 
Status:
Please show me what exact cab you were trying
 Top of the page
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.132 - Cached queries : 65 - Executed queries : 9