x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Soft Reset on Jornada 720 Without Using Reset Button

Spymaster Page Icon Posted 2006-03-03 12:46 PM
#
Avatar image of Spymaster
Factorite (Senior)

Posts:
92
Location:
United Kingdom
Status:
I seem to recall on one of the threads recently that it was possible to do a soft reset on a J720 without using the reset button. I am doing a lot of resetting at present and am concerned about the possibility of damaging the reset button with overuse. Is there a keystroke option?

Thanks

Craig
 Top of the page
tech_girl Page Icon Posted 2006-03-03 10:24 PM
#
Avatar image of tech_girl
Factorite (Senior)

Posts:
98
Location:
SG
Status:
You can go this link (http://www.yetanotherhomepage.com/j7xx/j7xx.html). It has some wonderful utilities including soft reset tools. Cheers.
 Top of the page
bobbarker
bobbarker Page Icon Posted 2006-03-04 12:04 AM
#
Status:
There might be a registry for the reset button and there might be a way to "rewire" the reset button to be one of the play/vol buttons on the front of the unit.
 Top of the page
Jake Page Icon Posted 2006-03-04 9:20 AM
#
Avatar image of Jake
Moderator
H/PC Vanguard

Posts:
2,826
Location:
Choking on the stench of ambition in Washington DC
Status:
Both Tweaks2K and Henri's (owner of j7xx page) 7xx Utilities program have a menu containing a soft reset option.

Jake
 Top of the page
Guest
Guest Page Icon Posted 2006-03-04 9:54 AM
#
Status:
Thanks I think Henri has provided the solution to this problem.

Craig
 Top of the page
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.171 - Cached queries : 59 - Executed queries : 10