x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Prebuilt Jornada 7xx linux image

[Frozen]
« Prev ... 16 17 18 19 20 21 22 23 Next »
Frozen
chazco
chazco Page Icon Posted 2008-05-21 6:30 AM
#
Status:
Quote
And oh yes, is anyone else having problems accessing the jLime website? Couldn't access it for the last 2 days or so?

There is an issue with the server, supposedly going to be fixed later today.
 Top of the page
magnu55 Page Icon Posted 2008-05-21 7:13 AM
#
Avatar image of magnu55
H/PC Newbie

Posts:
12
Status:
great thanks for the update
 Top of the page
Qkall Page Icon Posted 2008-05-21 11:20 AM
#
Avatar image of Qkall
Factorite (Senior)

Posts:
98
Location:
United States
Status:
good morning world.... enjoy

previous release (for those that don't have the room for the new build)
http://www.mimerape.org/j7xx-rootfs-2.4kernel-05-01-08.tar.bz2

new release (so you can compile, gnumeric, doom, all around sexy... 135mbs and uncompressed to about 430mbs)
http://www.mimerape.org/j7xx-icewm-devroot-051908.tar.bz2
 Top of the page
RTFM Page Icon Posted 2008-05-21 10:33 PM
#
Avatar image of RTFM
H/PC Elite

Posts:
639
Location:
Green Bay, WI
Status:
Thanks to Qkall for providing the hosting ( my web hosts are basically full ).

The 05-01-08 userland i'm leaving up as i feel thats very stable for the most part. The development userland has some quirks. Mainly from having to upgrade boatloads of libraries and such in order to get compilers to actually work. One oddity i encountered was just an annoyance. Starting gpdf/gnumeric ( gpdf is now fixed and displays pdfs fine ) a popup message opens saying that d-bus isnt running (although d-bus IS running). Just close it and continue.

I'm not completely happy with the development userland, but its good enough for now. At least you are able to compile applications right on the jornada now. Saves searching for .ipk's to install and hoping that they work. It might also be good to build apps for the smaller non development userland. The choice is yours.

PLEASE read the readme linked at the bottom of download page as there are some big changes between these userlands.

Anyway, have fun.

Same link as always: http://freeshells.ch/~wicked74/j720/icewm720/

Cheers.

Edited by RTFM 2008-05-21 10:36 PM
 Top of the page
ArchiMark Page Icon Posted 2008-05-22 2:26 PM
#
Avatar image of ArchiMark
Subscribers
H/PC Sensei

Posts:
1,201
Location:
Silicon Valley
Status:
Got it, RTFM....

You're 'da Man!!!

 Top of the page
RTFM Page Icon Posted 2008-06-17 1:19 AM
#
Avatar image of RTFM
H/PC Elite

Posts:
639
Location:
Green Bay, WI
Status:
Got bored, updated my GPE userland i abandoned awhile back. Not going to go into much detail on it. Just read the README for changes. It can be found here: http://hostwork.com/users/matt/j720/

Oddly after using it for awhile i actually like it better than my icewm userland (kinda).. heh. It's also smaller and will fit a 256 meg cf if need be.

Cheers.
 Top of the page
magnu55 Page Icon Posted 2008-06-19 12:02 PM
#
Avatar image of magnu55
H/PC Newbie

Posts:
12
Status:
RTFM, thanks for the update! I do like GPE too...
 Top of the page
lostintranslation
lostintranslation Page Icon Posted 2008-06-23 9:11 AM
#
Status:
I just tried your GPE userland. It hangs at:
Starting GPE display manager: gpe-dm
No error message, just doesn't go on.
 Top of the page
RTFM Page Icon Posted 2008-06-23 11:34 PM
#
Avatar image of RTFM
H/PC Elite

Posts:
639
Location:
Green Bay, WI
Status:
Try reinstalling. Make sure you are root user when doing so (very important). Also make sure you changed params.txt to mem=32m if you have a 710/720. Not sure what else to tell ya. Works fine for me and others.

Cheers.

Edited by RTFM 2008-06-23 11:54 PM
 Top of the page
KARL
KARL Page Icon Posted 2008-09-11 11:51 PM
#
Status:
Hi:

Im trying to install dosbox in the IceWM stable prebuilt enviroment and tells me that the libsdl is not compiled for cdrom suport. Does anyone knows howto get it working?. Ofcourse i install the libsdl-net by "ipkg install libsdl-net -nodeps".
Tanks in advance.

Karl
 Top of the page
NightWatchman Page Icon Posted 2009-02-04 8:45 AM
#
Avatar image of NightWatchman
H/PC Newbie

Posts:
13
Location:
United Kingdom
Status:
great distro

Im completly new to unix and it was very handy to have a working prebuilt system to tryexperimenting with so cheers

I have however run into some trouble with the wifi:

I use a cisco aironet 350 card and it is great with the wlan at uni which requires a log in once connected like many wifi hotspots however with my home config which is a passworded wifi i cant connect.

ive been using the wifi radar app and have entered the password in connection options but it keeps telling me it cant obtain an ip,

any ideas

cheers and happy hacking
 Top of the page
Qkall Page Icon Posted 2009-02-04 3:45 PM
#
Avatar image of Qkall
Factorite (Senior)

Posts:
98
Location:
United States
Status:
i find using the terminal commands to work much better... its usually something like (i'm sure someone will correct me)

iwconfig eth0 essid YOURWIFISPOT enc/key PASSWORD
 Top of the page
Qkall Page Icon Posted 2009-02-04 3:49 PM
#
Avatar image of Qkall
Factorite (Senior)

Posts:
98
Location:
United States
Status:
i find using the terminal commands to work much better... its usually something like (i'm sure someone will correct me)

iwconfig eth0 essid YOURWIFISPOT enc/key PASSWORD
 Top of the page
NightWatchman Page Icon Posted 2009-02-04 6:27 PM
#
Avatar image of NightWatchman
H/PC Newbie

Posts:
13
Location:
United Kingdom
Status:
The first comand:
iwconfig wifi0 essid WIFIHOTSPOT
worked grand and it recognised my essid

but the enc/key doesnt work

I get error for wireless request "Set Encode" (8B2A)

thanks for the help

Edited by NightWatchman 2009-02-04 6:27 PM
 Top of the page
Qkall Page Icon Posted 2009-02-05 2:58 AM
#
Avatar image of Qkall
Factorite (Senior)

Posts:
98
Location:
United States
Status:
i remember from before i sometimes had to do the commands separately.. like connect then do the password

iwconfig eth0 essid STUFF
iwfconfig eth0 enc/key ROAR

... and its important to ask what type of password it is... wep/wap/wap2... i know for wap i wasn't able to figure it out myself... hopefully some more advanced nix heads chime in...
 Top of the page
« Prev ... 16 17 18 19 20 21 22 23 Next »
Frozen
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.265 - Cached queries : 65 - Executed queries : 13