x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

How to get just the chat (text) working Skype?

patrick295767 Page Icon Posted 2009-03-30 3:38 AM
#
Avatar image of patrick295767
H/PC Philosopher

Posts:
284
Location:
United States
Status:
How to get just the chat (text) working Skype?

Hello,
I just would like to use the instant messenging of skype (text chat), but not the voice stuffs. Since also jornada 720 is tooo slow to talk through microphone.

Is there any ways somehow to instant skype text messenging?

thanks for any ideas
Best regards
 Top of the page
patrick295767 Page Icon Posted 2009-03-30 4:31 AM
#
Avatar image of patrick295767
H/PC Philosopher

Posts:
284
Location:
United States
Status:
 Top of the page
arlex Page Icon Posted 2009-03-30 3:32 PM
#
Avatar image of arlex
Factorite (Elite)

Posts:
230
Location:
Bucharest
Status:
Quote
patrick295767 - 2009-03-30 4:31 AM

Error with monex skype:
http://patrick295767.pa.funpic.org/jornada/screenshots/skypeerror-ScrSnap005.bmp



Patrick, I got the same error....:-(((

Please note that you cannot do VOIP with Jornada since the audio circuitry cannot run in duplex and not because it is slow.
 Top of the page
patrick295767 Page Icon Posted 2009-03-31 2:06 PM
#
Avatar image of patrick295767
H/PC Philosopher

Posts:
284
Location:
United States
Status:
Quote
arlex - 2009-03-30 3:32 PM

Quote
patrick295767 - 2009-03-30 4:31 AM

Error with monex skype:
http://patrick295767.pa.funpic.org/jornada/screenshots/skypeerror-ScrSnap005.bmp



Patrick, I got the same error....:-(((

Please note that you cannot do VOIP with Jornada since the audio circuitry cannot run in duplex and not because it is slow.


I meant just hte text, isnt there some sort of jabber or sthg like for skype?
 Top of the page
patrick295767 Page Icon Posted 2009-04-08 2:57 PM
#
Avatar image of patrick295767
H/PC Philosopher

Posts:
284
Location:
United States
Status:
Quote
patrick295767 - 2009-03-31 2:06 PM

Quote
arlex - 2009-03-30 3:32 PM

Quote
patrick295767 - 2009-03-30 4:31 AM

Error with monex skype:
http://patrick295767.pa.funpic.org/jornada/screenshots/skypeerror-ScrSnap005.bmp



Patrick, I got the same error....:-(((

Please note that you cannot do VOIP with Jornada since the audio circuitry cannot run in duplex and not because it is slow.


I meant just hte text, isnt there some sort of jabber or sthg like for skype?



Is there someone that has teh cab of the JabberCE, maybe, we can make it for the jornada ...
http://passions.mettavant.fr/Images/pda/jabber.gif

Edited by patrick295767 2009-04-08 2:57 PM
 Top of the page
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.171 - Cached queries : 61 - Executed queries : 10