x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

unable to receive validation email

[Frozen]
1 2
Frozen
hpcscavenger Page Icon Posted 2009-08-27 5:28 AM
#
Avatar image of hpcscavenger
H/PC Newbie

Posts:
9
Location:
France
Status:
i guess the form don't send the validation email to anything else than well known mailboxes as hotmail yahho & co ... Am I wrong ?

I never received the validation email
It's the second time it arrive to me

nor I can't change the email linked to the user i choosed, since it's not validated !
well well well ...
 Top of the page Quote Reply
C:Amie Page Icon Posted 2009-08-27 5:55 AM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,043
Location:
United Kingdom
Status:
If you haven't received the validation email... how come you're logged on and posting...?
 Top of the page Quote Reply
hpcscavenger Page Icon Posted 2009-08-27 12:43 PM
#
Avatar image of hpcscavenger
H/PC Newbie

Posts:
9
Location:
France
Status:
i had to register using another pseudo and another email

oulala it's tricky

u don't use more than one email, yourself ? I'm using 25 redirected emails plus 3 spam dedicated ones, plus one for the work
 Top of the page Quote Reply
Rich Hawley Page Icon Posted 2009-08-27 4:30 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
I only use one myself...
 Top of the page Quote Reply
hpcscavenger Page Icon Posted 2009-08-28 9:55 AM
#
Avatar image of hpcscavenger
H/PC Newbie

Posts:
9
Location:
France
Status:
look, i 'm using the same redirected email for every forums i'm registered. It's quite simple it's like forum@xyz.com
another like com@xyz.com for every commercial websites i need registration
another like spam1/2/3@xyz.com for every other sites i'm pretty sure i'll receive spam or marketing emails
another like forname@name.com for official stuffs & work

so that when i receive spam, i can trace it to know where it comes from ! & then when i receive too much spam on one of this spam dedicated address, i simply delete it good by spam !
well it's not that complicated to drive, but however for this forum, it's the second time i never receive emails during registration process at my forum@xyz.com address. I'm pretty disapointed
 Top of the page Quote Reply
C:Amie Page Icon Posted 2009-08-28 11:49 AM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,043
Location:
United Kingdom
Status:
Both insurgent and I looked into your complaint, and neither of us can see anything wrong with our configuration. Your original emails bounce records were a very random, very uncommon error about malfunctioning NS records. If the NS records were malfunctioning, you wouldn't be able to browse this site - no one would.

As far as we are concerned and until anyone shows us evidence to tne contrary, the problem is with the ISP behind your forum@xyz.com e-mail. I suggest you contact them and ask them to reset their email configuration filters for anything on hpcfactor.com, then try and change your profile address back to your forum@xyz.com address.
 Top of the page Quote Reply
HPUser
HPUser Page Icon Posted 2010-02-08 10:49 PM
#
Status:
I've tried registering with two different e-mail addresses and neither receives a joining e-mail. I've also tried e-mailing the webmaster and I receive a failure notice for this address. Any ideas?
 Top of the page Quote Reply
nathanpc Page Icon Posted 2010-02-08 10:52 PM
#
Avatar image of nathanpc
H/PC Philosopher

Posts:
327
Location:
Portugal
Status:
Hmm, that's many email accounts, I just have 5. Two for mailing lists, one for personal emails and two for other things...
 Top of the page Quote Reply
thcrw739NEEDSHELP!!
thcrw739NEEDSHELP!! Page Icon Posted 2010-02-08 11:41 PM
#
Status:
ADMINS :

I tried to change my email address on my hpc factor account but it screwed up some how gives me an error message about couldn't send it to my email address for verification, but it also didn't keep my old one either

Now i cant sign in

I tired resend sevral times, even on my old address.

HERES THE ERROR:


There was an error in sending an email to: thcrw739@comcast.net
The error message was (The transport failed to connect to the server. )
Check your email component settings in /admin/bbs-configuration.asp, or set to 'none' to disable.






Thanks,

Stephen Merritt

P.S. Your @hpcfactor.com email addresses get returned as dameon !


 Top of the page Quote Reply
C:Amie Page Icon Posted 2010-02-09 11:29 AM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,043
Location:
United Kingdom
Status:
thcrw739,

We've had a server move and up until this morning had no working mail servers. Please try it now and let me know if anything happens.

You should be able to get me on my e-mail now too.
 Top of the page Quote Reply
thcrw739NEEDSHELP!!
thcrw739NEEDSHELP!! Page Icon Posted 2010-02-09 3:56 PM
#
Status:

C,

There was an error in sending an email to: thcrw739@comcast.net
The error message was (The server rejected one or more recipient addresses. The server response was: 504 5.5.2 : Helo command rejected: need fully-qualified hostname )
Check your email component settings in /admin/bbs-configuration.asp, or set to 'none' to disable

Is what i got, but i did email you as well ....
 Top of the page Quote Reply
C:Amie Page Icon Posted 2010-02-09 4:38 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,043
Location:
United Kingdom
Status:
Public email has only been up since this morning. If any of this was attempted earlier than that then it wouldn't have worked.
 Top of the page Quote Reply
thcrw739NEEDSHELP!!
thcrw739NEEDSHELP!! Page Icon Posted 2010-02-09 4:51 PM
#
Status:
C,

I've been trying it about every 15 mins, 2 mins ago was the last time.

Same error each time !
 Top of the page Quote Reply
C:Amie Page Icon Posted 2010-02-09 5:11 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,043
Location:
United Kingdom
Status:
So I've just seen.

I've escalated that one with Insurgent. It looks like the US mail server doesn't trust the UK server. tut tut, what happened to "special friends"?
 Top of the page Quote Reply
thcrw739NEEDSHELP!!
thcrw739NEEDSHELP!! Page Icon Posted 2010-02-09 5:14 PM
#
Status:
Ok thanks,

I hope it gets resolved soon..
 Top of the page Quote Reply
1 2
Frozen
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.316 - Cached queries : 49 - Executed queries : 27