x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

WINCE 5.0 platform's not viewing the cab files

surendra.j18 Page Icon Posted 2009-10-01 9:58 AM
#
Avatar image of surendra.j18
H/PC Newbie

Posts:
1
Location:
India
Status:
hi,

i want your help & sorry for my english.

i have one device that is having WINCE 5.0, in that iam installing crEme CAB files, after that device not showing the CAB files, why?

please help any one, Thanks in advance.


Regards,
Surendra.

Edited by surendra.j18 2009-10-01 10:24 AM
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2009-10-01 9:57 PM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,433
Location:
Southern California
Status:
Try selecting View -> Refresh from the menu bar.
 Top of the page
Alt Bass Page Icon Posted 2009-10-03 8:55 AM
#
Avatar image of Alt Bass
H/PC Sensei

Posts:
1,159
Location:
Russia
Status:
Most likely installer deletes cab files you install.

Open registry editor (any), go to HKLM/Software/Apps/Mirosoft Application Installer and change "NDynamicDelete" to 0 or if that doesn'tt exist create DWORD value called so with value "0".
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2009-10-03 3:56 PM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,433
Location:
Southern California
Status:
Okay, I thought the original poster meant that (s)he copied the CABs to the device and then couldn't find them there. (In CE 4.x .net and CE 5, newly added files sometimes don't show up the first time you open explorer.exe.

If you want to keep the CAB file after executing it, an easier way is just to select the CAB file (single-tap on it), open File -> Properties, and check the box marked "Read-Only."
 Top of the page
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.097 - Cached queries : 61 - Executed queries : 9
Server Time now is: Monday, 26 September 2022 - 10:3