x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Thecatmilton Page Icon Posted 2011-01-21 3:11 AM
#
Avatar image of Thecatmilton
Factorite (Elite)

Posts:
208
Location:
Dallas Texas
Status:
Hi i have a NEC mobilepro 900 and am wondering if there are any dos emulators capeable of running off it
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2011-01-21 6:51 AM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,667
Location:
Southern California
Status:
The most popular one can be found on the following page:

http://www.pocketdos.com/download.htm
 Top of the page
Thecatmilton Page Icon Posted 2011-03-12 3:15 AM
#
Avatar image of Thecatmilton
Factorite (Elite)

Posts:
208
Location:
Dallas Texas
Status:
are there any that play games doom,doom2,simcty 2000(which was made in 1993), and others
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2011-03-12 7:55 AM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,667
Location:
Southern California
Status:
No DOS emulator for CE supports sound, so you wouldn't get the full experience.
 Top of the page
Thecatmilton Page Icon Posted 2011-03-12 9:15 PM
#
Avatar image of Thecatmilton
Factorite (Elite)

Posts:
208
Location:
Dallas Texas
Status:
I dont really care about sound in sim city 2000
 Top of the page
takwu Page Icon Posted 2011-03-12 11:17 PM
#
Avatar image of takwu
H/PC Elder

Posts:
1,953
Location:
BC, Canada
Status:
there are doom ports for CE

And there's a PPC version of SimCity 2000 altho I have no idea if it works on CE.

If those are the games you want you might not need to emulate DOS.
 Top of the page
Thecatmilton Page Icon Posted 2011-03-13 2:43 AM
#
Avatar image of Thecatmilton
Factorite (Elite)

Posts:
208
Location:
Dallas Texas
Status:
I like those but they cost money...
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2011-03-13 3:25 AM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,667
Location:
Southern California
Status:
Yeah, but not much money if you shop around.

The Pocket PC version of SimCity 2000 will work.
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2011-03-13 1:05 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
I bought the ppc version of SimCity 2000....and it works on CE.NET within the limitations of the HPC display. But I never liked SC2000 anyways, though I got a kick out of the original SimCity. Anyways, here are couple of screenshots of Dullsville...first one of the town zoomed in, the second zoomed out a little after flooding from a hurricane...



(Zoomedin.jpg)



(hurricane flooding.jpg)



Attachments
----------------
Attachments Zoomedin.jpg (73KB - 0 downloads)
Attachments hurricane flooding.jpg (76KB - 0 downloads)
 Top of the page
Thecatmilton Page Icon Posted 2011-03-13 4:36 PM
#
Avatar image of Thecatmilton
Factorite (Elite)

Posts:
208
Location:
Dallas Texas
Status:
could you attach the .cab or .exe for sim city 2000
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2011-03-13 5:35 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
Sorry, I only have the full "no registration needed" commercial version. But from what I see, Ziosoft no longer sells or supports it, so I've contacted them asking if they have released it, or will release it to the public domain...let's hope so.

But if you would like to see the user guide with lots of pictures, you can take a look at it here: http://webpages.charter.net/hpcnec/sc2k.pdf

BTW, they are cheap...here is one on eBay shipped for less than $8 http://cgi.ebay.com/SIM-CITY-2000-POCKET-PC-BASED-PC-TITLE-MAXIS-/1...
 Top of the page
Thecatmilton Page Icon Posted 2011-03-14 12:15 AM
#
Avatar image of Thecatmilton
Factorite (Elite)

Posts:
208
Location:
Dallas Texas
Status:
I'm probibly going to buy it and i will attache the file
 Top of the page
takwu Page Icon Posted 2011-03-14 6:14 AM
#
Avatar image of takwu
H/PC Elder

Posts:
1,953
Location:
BC, Canada
Status:
BTW has anyone tried SimCity 2000 at higher resolution like 800x480 (Sig3, G138, Nexio)?
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2011-03-14 11:25 AM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
It runs full screen on my Neta 980...



(sc on neta.jpg)



Attachments
----------------
Attachments sc on neta.jpg (198KB - 0 downloads)
 Top of the page
Thecatmilton Page Icon Posted 2011-03-14 10:58 PM
#
Avatar image of Thecatmilton
Factorite (Elite)

Posts:
208
Location:
Dallas Texas
Status:
I am going to attach all of the files on the cd to this thread its going from houston to dallas so it probibly will not take that long
 Top of the page
1 2
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.218 - Cached queries : 72 - Executed queries : 11