x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

sync cable j720

1 2
miroslavus Page Icon Posted 2011-03-26 12:43 PM
#
Avatar image of miroslavus
Factor Fanatic

Posts:
57
Location:
Slovak Republic
Status:
i found this pc card on internet. can it work like sync cable on jornada 720 with using activesync?

Thank for help.

Edited by miroslavus 2011-03-26 12:44 PM
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2011-03-26 1:29 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,066
Location:
United Kingdom
Status:
The web page isn't loading for me, however I see in the link name it says 'express card'. Express card won't run under CE - or even fit!
 Top of the page
CE Geek Page Icon Posted 2011-03-26 4:40 PM
#
Avatar image of CE Geek
Global Moderator
H/PC Oracle

Posts:
12,676
Location:
Southern California
Status:
The page loads for me, and C:Amie is right.
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2011-03-26 6:04 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
But it would work nicely on my Dell 1501 which has an expresscard slot.

BTW, expresscards are 32 bit for anyone who is interested...I picked up a Belkin 802.11N express card to compare it with an internal Intel 802.11N express card on one of my laptops....just to see which worked better. I ended up getting better results with the internal wifi...don't know exactly why...but it was an interesting experiement regardless.

BTW, I have a couple normal sized serial adapters, and both of them are cardbus as well...however, this one states it is 16 bit compliant...

http://cgi.ebay.com/PCMCIA-RS-232-Serial-DB9-CardBus-Adapter-Card-Laptop-/130495780569?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1e622796d9

But I doubt there are drivers for it for Windows CE.
 Top of the page
miroslavus Page Icon Posted 2011-06-19 2:47 PM
#
Avatar image of miroslavus
Factor Fanatic

Posts:
57
Location:
Slovak Republic
Status:
 Top of the page
miroslavus Page Icon Posted 2011-06-19 2:49 PM
#
Avatar image of miroslavus
Factor Fanatic

Posts:
57
Location:
Slovak Republic
Status:
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2011-06-19 2:55 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
None of those three have drivers to make then run under Windows CE...
 Top of the page
miroslavus Page Icon Posted 2011-06-19 4:03 PM
#
Avatar image of miroslavus
Factor Fanatic

Posts:
57
Location:
Slovak Republic
Status:
is problem driver or the card?
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2011-06-19 4:18 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,066
Location:
United Kingdom
Status:
Without wishing to re-hash my previous statement; cardbus won't work. http://www.hpcfactor.com/support/cesd/h/0037.asp
 Top of the page
miroslavus Page Icon Posted 2011-06-19 4:46 PM
#
Avatar image of miroslavus
Factor Fanatic

Posts:
57
Location:
Slovak Republic
Status:
so the first card is cardbus because of gold strip?
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2011-06-19 5:01 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
18,066
Location:
United Kingdom
Status:
No, the first card is express card, EC is a 2000's replacement for cardbus. Cardbus was a late 90's replacement for PCMCIA (PC Card). CE supports PC Card.
 Top of the page
miroslavus Page Icon Posted 2011-06-19 5:14 PM
#
Avatar image of miroslavus
Factor Fanatic

Posts:
57
Location:
Slovak Republic
Status:
 Top of the page
CAuser Page Icon Posted 2011-06-20 6:04 PM
#
Avatar image of CAuser
H/PC Sensei

Posts:
1,278
Location:
Silicon Valley, USA
Status:
If you can find the right driver.
 Top of the page
miroslavus Page Icon Posted 2011-06-20 6:22 PM
#
Avatar image of miroslavus
Factor Fanatic

Posts:
57
Location:
Slovak Republic
Status:
 Top of the page
CAuser Page Icon Posted 2011-06-20 8:36 PM
#
Avatar image of CAuser
H/PC Sensei

Posts:
1,278
Location:
Silicon Valley, USA
Status:
Yeah, it does include H/PC 2000. Only an actual install can tell if it works.
 Top of the page
1 2
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.265 - Cached queries : 71 - Executed queries : 10