x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
 
 

Sticky 3Com 3C589x Driver for HPC2000
Moderators: CE Geek

Jump to page : 1 2 3
Now viewing page 2 [15 messages per page]

Forums · Technical Support · Handheld PC 2000

C:Amie
Posted 2007-02-23 2:11 PM
#


Administrator
H/PC Oracle

1000020002000100100


Posts:
14201
Member Nº:
1
Location:
Fields End, UK
Status:
Well that would be because this is a driver for a 3c589x, not a 3c574x
If it isn't in the HCL as compatibe, and 3Com don't offer CE drivers it wont work.
 Top of the page
octi
Posted 2007-02-23 2:43 PM
#

Member Nº:
-27
Status:
so 3c574x it won't work. can you tell me plz what pccard are capabible for jornada 720

thanks
 Top of the page
octi
Posted 2007-02-23 2:46 PM
#

Member Nº:
-27
Status:
can i use a different type of win ce on my jornada , and if it is posibile how can i do it ?
 Top of the page
settembrini
Posted 2007-05-29 5:47 AM
#

Member Nº:
-27
Status:
I have a HPC 2000 and a 3COM 3c589d-Combo device.
I've seen that there are general problems with the 3c589d-cards on HPCs - has anyone managed to get this configuration to work?

The installation works fine and the driver appears in the control panel, but the system stalls, when I insert the card.
Maybe there are some registry settings I could still try out?
 Top of the page
C:Amie
Posted 2007-05-29 6:45 AM
#


Administrator
H/PC Oracle

1000020002000100100


Posts:
14201
Member Nº:
1
Location:
Fields End, UK
Status:
I am afraid not, there is something about the D version of the card that causes more problems than with most C versions. Even they are problematic though.
 Top of the page
kuhther
Posted 2007-07-08 12:52 PM
#

Member Nº:
-27
Status:
HPC2000 - jornada 710

I've a 3C574-TX when i plug in the card an error "unidentified pccard adapter" .

I instal the driver, but it doesn't work well the first time!

And I try over and over again "
typing "3C589.DLL"

And I changed the memory configuration and communications Properties"

And my ethernet card work

It's good, but I can't found this handhelp on my WAN.

How can I change this driver to work correctly on my jornada 720?

best regards
 Top of the page
C:Amie
Posted 2007-07-08 1:26 PM
#


Administrator
H/PC Oracle

1000020002000100100


Posts:
14201
Member Nº:
1
Location:
Fields End, UK
Status:
This is a 3C589 driver and your card is a 3C574 so...


You cannot.
 Top of the page
CE Geek
Posted 2007-07-08 4:09 PM
#


Global Moderator
H/PC Oracle

100001000500100100100252525


Posts:
11897
Member Nº:
845
Location:
Southern California
Status:
Quote
octi - 2007-02-23 11:43 AM

so 3c574x it won't work. can you tell me plz what pccard are capabible for jornada 720

thanks


There are lots of them listed here:

http://www.hpcfactor.com/hcl/
 Top of the page
justetina
Posted 2008-02-21 1:19 AM
#
Factorite (Junior)

25


Posts:
35
Member Nº:
6176
Location:
United States
Status:
Just in case people still check on this, I want to report that I have great success with the driver and 3Com 3C589C card. I'm a complete newbie when it comes to ethernet connection. I had to google it and read what ethernet was all about
I had a 3Com 3C589C card and cable from an auction. I loaded the driver per instructions, soft reset, connect the cable to the card and slid the card into the J720, wait a few seconds, then voila --- wired to the internet! I did not have to do any setting at all.
Now I can go online at work (wired) where we don't have wifi and use the Linksys WPC11 card wireless when I'm in a hotspot.

Thank you!


 Top of the page
secondsnake
Posted 2008-04-08 4:14 PM
#
H/PC Newbie




Posts:
8
Member Nº:
6785
Location:
Brno
Status:
Hi guys, I hope this thread is still alive...

I'm trying to connect to the net with 3C589C (using 3C589D-TP PCMCIA->RJ45 dongle, but that shouldn't matter...) on Mobilepro 790. I have it connected to my TP-Link router and while I can get to the administrator interface of the router (or to the login screen, at least, the operation always times out after that) I'm unable to go outside. I always get the "A connection to the server could not be established" message, when I try to display any webpage. My ISP uses DHCP and all my PCs (2 desktops, 1 laptop) work fine on auto settings.
I suppose the 3C589C card works OK if I can connect to the router and the problem is probably in the router settings. My question is - are there any router settings that HPCs are particularly sensitive about? anything that I should check, alter, switch or ...? and does the MP790 have a MAC address? because my connection is configured to a specific MAC address, so if I want to avoid the router and test direct connection, I need to know it.
Thanks a lot.

Edited by secondsnake 2008-04-08 4:15 PM
 Top of the page
C:Amie
Posted 2008-04-08 4:35 PM
#


Administrator
H/PC Oracle

1000020002000100100


Posts:
14201
Member Nº:
1
Location:
Fields End, UK
Status:
Install vxUtil and see if it is getting any IP information.
 Top of the page
secondsnake
Posted 2008-04-08 6:05 PM
#
H/PC Newbie




Posts:
8
Member Nº:
6785
Location:
Brno
Status:
Yes, I can successfully PING to 128.121.95.55 - www.microsoft.com and various other sites, but they don't seem to open in PIE, even if I input in the address field the exact IPs I use in vxUtil. Any suggestions?

Thanks for the reply, btw....

Edited by secondsnake 2008-04-08 6:19 PM
 Top of the page
secondsnake
Posted 2008-04-09 2:30 AM
#
H/PC Newbie




Posts:
8
Member Nº:
6785
Location:
Brno
Status:
I'm sorry, now I realized that PINGing isn't what you told me to do (don't know how I got to that ??). What exactly do you mean by "getting any IP information"?
 Top of the page
Halil
Posted 2009-07-20 2:39 PM
#
H/PC Newbie




Posts:
1
Member Nº:
11350
Location:
Germany
Status:
deddddd
 Top of the page
C:Amie
Posted 2009-07-20 2:45 PM
#


Administrator
H/PC Oracle

1000020002000100100


Posts:
14201
Member Nº:
1
Location:
Fields End, UK
Status:
Congratulations, a vary constructive first post on the forums...
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Handheld PC 2000 · View next thread »

Jump to page : 1 2 3
Now viewing page 2 [15 messages per page]

Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread
Seconds to generate: 0.453 - Cached queries : 63 - Executed queries : 11
Server Time now is: Thursday, 26 April 2018 - 6:51