x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Wordpad broken?

Moderators: CE Geek

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

SwizzleDude
SwizzleDude Page Icon Posted 2016-03-19 10:09 AM
#
Status:
Hi everyone; I own one of these 7" Sylvania smartbooks. Recently I updated the OS, it's now more stable and so, but they removed WordPad and replaced it with some ugly editor called CKE. I hate it. So, I downloaded an old image of the OS and extracted WPAD.EXE. Unfortunately, when I double-click it, the cursour only turns into an hourglass for a split second, then nothing happens.
Are any registry entries missing? Please help!
 Top of the page
Alt Bass Page Icon Posted 2016-03-19 11:08 AM
#
Avatar image of Alt Bass
H/PC Sensei

Posts:
1,040
Location:
Russia
Status:
I wonder if OS suppresses runtime problems like missing DLLs or wrong OS version.
 Top of the page
SwizzleDude
SwizzleDude Page Icon Posted 2016-03-19 11:12 AM
#
Status:
But if it was missing DLLs, wouldn't it give me a "Couldn't find WPAD.EXE (or one of its components)" error?
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2016-03-19 1:48 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
6,906
Location:
USA
Status:
How about using the HPC2000 Pocket Office Suite...it has all the drivers and such and ready to install.

http://hpcmonex.net/izemize/hpc2000office_ver_1_0_cab.zip
 Top of the page
Alt Bass Page Icon Posted 2016-03-19 3:47 PM
#
Avatar image of Alt Bass
H/PC Sensei

Posts:
1,040
Location:
Russia
Status:
Quote
SwizzleDude - 2016-03-19 2:12 PM

But if it was missing DLLs, wouldn't it give me a "Couldn't find WPAD.EXE (or one of its components)" error?


This is what I am talking about.
 Top of the page
SwizzleDude
SwizzleDude Page Icon Posted 2016-03-19 6:46 PM
#
Status:
Gosh, thanks!! It worked!
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2016-03-19 7:18 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
6,906
Location:
USA
Status:
What worked? Did you mean you found a missing DLL or the HPC2000 Office worked...Excel, Word, Powerpoint...etc.
 Top of the page
SwizzleDude
SwizzleDude Page Icon Posted 2016-03-19 9:59 PM
#
Status:
The office program you mentioned had a bunch of DLLs included, after copying them to the \Windows folder WordPad ran! And now I have a free office suite! Thanks a lot!!
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Windows Embedded CE 6.0 & 7.0 · View next thread »

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Jump to forum:
Seconds to generate: 0.062 - Cached queries : 60 - Executed queries : 8
Server Time now is: Thursday, 18 July 2019 - 18:59