x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Pop-up iGO screen on Smart Navigation

Moderators: CE Geek

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Forums · Technical Support · Windows Embedded CE 6.0 & 7.0

Page Icon Posted 2016-05-30 7:54 AM
#
Avatar image of ingerul_danutz
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
Romania
Status:
Hello to all,

I have AIO system made by Bosch co. for Smart cars .
With windows embedded ce 6.0, ARM processor, 4Go and custom interface made by Robert Bosch & Co with Radio/DVD/Player/Navi..etc;

Now i hack the system and access windows explorer and copy iGO program into memory; but when i choose Navigation icon from interface, the iGO program start in back and i don`t see anything. The interface is always on top of iGO

The xml file of interface





Edited by ingerul_danutz 2016-05-30 7:55 AM
 Top of the page
SwizzleDude
Page Icon Posted 2016-05-30 4:26 PM
#
Status:
I suggest you install a very helpful interface tool called MioPocket. it will help you in launching applications on your device.
 Top of the page
Page Icon Posted 2016-05-30 6:33 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
6,902
Location:
USA
Status:
When you tap on the IGO 8 button on the task bar, does it bring the GPS program forward?

When looking at the registry, specifically the IGO launcher, is there a setforeground option or activeactive window option?
 Top of the page
Page Icon Posted 2016-05-30 6:53 PM
#
Avatar image of Alt Bass
H/PC Sensei

Posts:
1,038
Location:
Russia
Status:
Quote
ingerul_danutz - 2016-05-30 10:54 AM

Now i hack the system and access windows explorer and copy iGO program into memory; but when i choose Navigation icon from interface, the iGO program start in back and i don`t see anything. The interface is always on top of iGO



The order of windows is maintained using window properties. This nav software seems to be assigning usual window order - like most programs written for HPC and obviously it leads to being hidden by taskbar and screen keyboard.

Partial solution: set your taskbar to autohide ("control panel"->"start menu" or "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Shell\AutoHide\Default=1:DWORD"), this will leave small row in the bottom of screen, and switch off your keyboard before launching iGO.

Additionally, check the presence of "GX.DLL" in "Windows" folder please.
 Top of the page
SwizzleDude
Page Icon Posted 2016-05-30 9:10 PM
#
Status:
I'm pretty sure I have a solution. Simply run the attached file always before running iGO. That should disable your Windows CE GUI until you reboot or re-run the file.

Edited by SwizzleDude 2016-05-30 9:12 PM




Attachments
----------------
Attachments GUI_TOGGLE.exe (3KB - 6 downloads)
 Top of the page
Page Icon Posted 2016-05-31 10:00 AM
#
Avatar image of ingerul_danutz
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
Romania
Status:
@ - SwizzleDude;
If i install MioPocket suits, i unable acces to radio and i don`t know any application;
I run the GUI_TOGGLE.exe in windows explorer and the task-bar disappeared, but after i launched the interfaces Bosch and click iGO icon, no change.

@ - Rich Hawley;
If i tap on the IGO 8 button on the task bar, it doesn’t bring the GPS program forwarded.

@ - Alt Bass;
The file "GX.DLL" in "Windows" folder does not exist.

Another issue in windows explorer, i have no sound and sound icon missing near clock.






Edited by ingerul_danutz 2016-05-31 10:04 AM
 Top of the page
Page Icon Posted 2016-05-31 1:12 PM
#
Avatar image of Alt Bass
H/PC Sensei

Posts:
1,038
Location:
Russia
Status:
Quote
ingerul_danutz - 2016-05-31 1:00 PM

Another issue in windows explorer, i have no sound and sound icon missing near clock.


http://www.hpcfactor.com/scl/details.asp?id=102
 Top of the page
SwizzleDude
Page Icon Posted 2016-05-31 1:53 PM
#
Status:
Quote
ingerul_danutz - 2016-05-31 10:00 AM

Another issue in windows explorer, i have no sound and sound icon missing near clock.



That's normal. Windows CE doesn't have a sound icon at all, and an application has appeared to have turned sound off.
 Top of the page
Page Icon Posted 2016-06-01 1:11 PM
#
Avatar image of ingerul_danutz
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
Romania
Status:
I attach. *.reg file for interfaces Bosch
http://www.megafileupload.com/js5I/BLAUPUNKT.reg

and *.reg, of Volume from control panel;
http://www.megafileupload.com/rQnS/Volume.reg

 Top of the page
SwizzleDude
Page Icon Posted 2016-06-01 1:42 PM
#
Status:
As I have said, Windows CE itself does not have a tray icon to control volume. Simply go to control panel to change it.
 Top of the page
Page Icon Posted 2016-06-01 1:54 PM
#
Avatar image of ingerul_danutz
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
Romania
Status:
I understood, but iGO program launched in windows CE it's no sounds;

Edited by ingerul_danutz 2016-06-01 1:55 PM
 Top of the page
Page Icon Posted 2016-06-01 4:18 PM
#
Avatar image of Alt Bass
H/PC Sensei

Posts:
1,038
Location:
Russia
Status:
It is very probable that the sound level got reset.

Install SoundWidget and use it.
 Top of the page
SwizzleDude
Page Icon Posted 2016-06-03 7:31 PM
#
Status:
Any news, has this solved your problem?
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Windows Embedded CE 6.0 & 7.0 · View next thread »

Jump to page : 1
Now viewing page 1 [15 messages per page]

Jump to forum :
Search this forum
Printer friendly version
E-mail a link to this thread
Seconds to generate: 0.125 - Cached queries : 63 - Executed queries : 10
Server Time now is: Monday, 17 June 2019 - 4:26