x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Neko Project II under Sigmarion 3 (PC-9801 series emulator)

Moderators: Rich Hawley

Jump to page : 1 2
Now viewing page 2 [15 messages per page]

hpcboy Page Icon Posted 2020-11-01 2:32 PM
#
Avatar image of hpcboy
Subscribers
H/PC Philosopher

Posts:
256
Location:
Hong Kong SAR
Status:
Very cool experiment! With Emacs running, many new things are possible on this old small wonder.
I would also try Emacs and Vim under PocketDOS soon enough.
 Top of the page
stingraze Page Icon Posted 2020-11-02 1:05 AM
#
Avatar image of stingraze
Writing Team
H/PC Vanguard

Posts:
2,502
Location:
Japan
Status:
Thanks!
I'm new to the whole PC-98 series, but lots of softwares that work for Free DOS (98) on vector (Japanese software site).

Edited by stingraze 2020-11-02 1:05 AM
 Top of the page
ntware Page Icon Posted 2020-11-13 3:39 PM
#
Avatar image of ntware
Subscribers
H/PC Elite

Posts:
507
Location:
Florida, US
Status:
Hey guys. I just wanted to update this thread saying that I managed to run PocketDOS on my *new* Sigmarion III. That was quite simple actually. All I had to do was install PocketDOS on my Jornada 720, choosing the CF card as my destination. Then I ran it once on the Jornada just to make sure that installation went through correctly, and finally transferred the CF card to the SigIII and ran the .exe in there. The app loaded without any issue! Just to provide more details, I’m using the latest PocketDOS trial. The only change I have on my SigIII is the English MUI pack, that’s all.
 Top of the page
ntware Page Icon Posted 2020-11-13 3:39 PM
#
Avatar image of ntware
Subscribers
H/PC Elite

Posts:
507
Location:
Florida, US
Status:
Hey guys. I just wanted to update this thread saying that I managed to run PocketDOS on my *new* Sigmarion III. That was quite simple actually. All I had to do was install PocketDOS on my Jornada 720, choosing the CF card as my destination. Then I ran it once on the Jornada just to make sure that installation went through correctly, and finally transferred the CF card to the SigIII and ran the .exe in there. The app loaded without any issue! Just to provide more details, I’m using the latest PocketDOS trial. The only change I have on my SigIII is the English MUI pack, that’s all.



Edited by ntware 2020-11-13 3:40 PM




Attachments
----------------
Attachments E0A9C489-AF96-4EB9-A6FA-C6F7A69F3610.jpeg (99KB - 30 downloads)
 Top of the page
hpcboy Page Icon Posted 2020-11-14 2:38 AM
#
Avatar image of hpcboy
Subscribers
H/PC Philosopher

Posts:
256
Location:
Hong Kong SAR
Status:
Very cool. I will definitely use this method on my Sig3.

And congrats on getting your new buddy. Have fun!
 Top of the page
stingraze Page Icon Posted 2020-11-14 4:39 AM
#
Avatar image of stingraze
Writing Team
H/PC Vanguard

Posts:
2,502
Location:
Japan
Status:
ntware,
Very cool! Thanks for sharing!

Edited by stingraze 2020-11-14 4:40 AM
 Top of the page
hpc:factor« View previous thread · Windows CE 4.x .net · View next thread »

Jump to page : 1 2
Now viewing page 2 [15 messages per page]

Jump to forum:
Seconds to generate: 0.046 - Cached queries : 61 - Executed queries : 10
Server Time now is: Tuesday, 1 December 2020 - 11:59