x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Bsquare input needed

wallythacker Page Icon Posted 2005-09-03 3:23 AM
#
Avatar image of wallythacker
H/PC Elder

Posts:
2,156
Location:
Barrie, Ontario
Status:
The 789 I've been building up today has gone well, except for using bsquare to backup.

It gets to a portion of registry backup that takes forever to complete. I forget which part of the reg it slows down on, but I was softresetting the first few tries cuz I thought bsquare up.

Again, am I the only one with this weird problem? A terrible slowdown for several minutes then it resumes at a decent speed? FWIW, even after a hard reset and only 200k to backup it does the same thing.
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2005-09-03 7:03 AM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
17,924
Location:
United Kingdom
Status:
Is it HKCR\Classid?

If so, I can imagine the system struggling in there with all those 128-bit keys
 Top of the page
wallythacker Page Icon Posted 2005-09-03 7:53 AM
#
Avatar image of wallythacker
H/PC Elder

Posts:
2,156
Location:
Barrie, Ontario
Status:
Yep, that sounds like it. Sloppy code:? After all the 6651 backup doesn't hang nor does dxexplorer. So I haave to grit mt teeth and near bear with it?
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2005-09-03 8:06 AM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
17,924
Location:
United Kingdom
Status:
The MP's processor may have less teeth than the Intermec... and there could just be a whole lot more registered CID's
 Top of the page
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.125 - Cached queries : 62 - Executed queries : 8