x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Claude
Claude Page Icon Posted 2005-10-18 5:59 PM
#
Status:
Hello,
I have installed Icq ver.1.0 beta build 14 and it working very well but only when when my jornada is connect to lan card. When I try connect by bluetooth/activesync (4.1.0) I see message "the session host was not found.Make sure you are connected to the internet snd the host name is valid" ??? Somebody can help me ?
 Top of the page
cmonex Page Icon Posted 2005-10-18 7:02 PM
#
Avatar image of cmonex
H/PC Oracle

Posts:
16,175
Location:
Budapest, Hungary
Status:
where did you download this program?

i'll try it and see if it works with bluetooth.
 Top of the page
Claude
Claude Page Icon Posted 2005-10-19 6:41 AM
#
Status:
Thx, I`ll wait for your answer
 Top of the page
cmonex Page Icon Posted 2005-10-19 10:24 AM
#
Avatar image of cmonex
H/PC Oracle

Posts:
16,175
Location:
Budapest, Hungary
Status:
i can try it only if you give me the exact name of the program, because i'm not sure which app you're talking about. thanks.
 Top of the page
Claude
Claude Page Icon Posted 2005-10-19 11:27 AM
#
Status:
 Top of the page
cmonex Page Icon Posted 2005-10-19 5:19 PM
#
Avatar image of cmonex
H/PC Oracle

Posts:
16,175
Location:
Budapest, Hungary
Status:
how did you get this to work? doesn't this icq app freeze when you try to send a message to another icq user or when another user sends you a message?

if you're certain it works even then, share your secret with us.

 Top of the page
Claude
Claude Page Icon Posted 2005-10-20 5:14 AM
#
Status:
Mea culpa , sorry for confounding, you have right, soft starting but when I try send any message app freeze .
Btw, the same problem I have with RealOne player, by lan card working but by bt/activesync no
 Top of the page
cmonex Page Icon Posted 2005-10-20 12:27 PM
#
Avatar image of cmonex
H/PC Oracle

Posts:
16,175
Location:
Budapest, Hungary
Status:
ohh i hoped you found a solution to that.. never mind
try gsICQ, you'll need to install .net CF beforehand (can be downloaded from microsoft, free).

not sure about realone.. anyone have any ideas?
 Top of the page
pro_01
pro_01 Page Icon Posted 2005-11-24 4:37 AM
#
Status:
gsicq is having a weird problem - you can only receive and reply to messages, but can not start a new message session because you need to "rightclick" and select an option from the contect menu. double tap does not activate a new session, which is really frustrating. i am still wondering how to fix that because it seems no patch or a new version will be available any soon. mchat, which actually is the new version freezes the jornada badly. so does the windows ce version i got from the icq site.
 Top of the page
cmonex Page Icon Posted 2005-11-24 7:51 PM
#
Avatar image of cmonex
H/PC Oracle

Posts:
16,175
Location:
Budapest, Hungary
Status:
hmm, i don't recall this problem.. i use ircce for icq anyway.
 Top of the page
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.156 - Cached queries : 63 - Executed queries : 8