x
This website is using cookies. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. More info. That's Fine
HPC:Factor Logo 
 
Latest Forum Activity

Vista to Jornada 720 partnership Problem

Al_Capwn Page Icon Posted 2010-06-10 5:42 PM
#
Avatar image of Al_Capwn
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
United States
Status:
I just got a Dell Optiplex 380 Desktop Computer with Vista, and I cannot set up a partnership with my HP Jornada 720. Vista doesn't support ActiveSync, so I can't use the disk that came with it. Is there any way I can set up a partnership? Can I use Windows Mobile Device Center? Or Will I have to somehow get ActiveSync?
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2010-06-10 5:54 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
You are basically out of luck.

Read here: http://www.hpcfactor.com/support/cesd/h/0040.asp
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2010-06-10 8:12 PM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
17,976
Location:
United Kingdom
Status:
If you use Serial to Sync then Virtual PC 2007 SP1 + Windows XP + ActiveSync will do the trick, if you want to use USB then you'll need VMWare or Windows 7 and XP Mode.
 Top of the page
Rich Hawley Page Icon Posted 2010-06-10 11:50 PM
#
Avatar image of Rich Hawley
Global Moderator
H/PC Guru

Posts:
7,188
Location:
USA
Status:
You would have thought that someone would have written a simple sync program by now that would run on any machine...
 Top of the page
C:Amie Page Icon Posted 2010-06-11 11:08 AM
#
Avatar image of C:Amie
Administrator
H/PC Oracle

Posts:
17,976
Location:
United Kingdom
Status:
We're talking about Microsoft here Rich, go wash your mouth out with soap.
 Top of the page
Al_Capwn Page Icon Posted 2010-06-13 4:59 PM
#
Avatar image of Al_Capwn
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
United States
Status:
ok, it is working now but I can't open any pocket word or excel documents.
 Top of the page
Jake Page Icon Posted 2010-06-13 8:56 PM
#
Avatar image of Jake
Moderator
H/PC Vanguard

Posts:
2,826
Location:
Choking on the stench of ambition in Washington DC
Status:
Just out of curiosity, Chris, if a user employs your "VMWare or Windows 7 and XP Mode" and installs AS 3.8, would wifi synching also be available?

Jake
 Top of the page
Al_Capwn Page Icon Posted 2010-06-13 10:13 PM
#
Avatar image of Al_Capwn
H/PC Newbie

Posts:
4
Location:
United States
Status:
Ok, i found it out. Rich, the download you sent me helped and after that I just saved all of my documents as rich text format on my jornada before trying to find them on my big computer. Thank you guys!
 Top of the page
Jump to forum:
Seconds to generate: 0.156 - Cached queries : 65 - Executed queries : 9